Bedrijfsfietsdag

Bedrijfsfietsdag

Fietsen, fietsen en nog eens fietsen. Een complete fietsdag voor het complete bedrijf met voor elk wat wils. Stel je complete fietsdagprogramma samen en maak een keuze uit een wielerclinic, een ATB-clinic, een segway-workshop, waterfietsen of een fietspuzzeltocht. Je kunt daarbij vanzelfsprekend werken met een roulatiesysteem zodat iedereen meerdere clinics kan volgen. Start met koffie met gebak en de dag afsluiten met een lunch of bbq. Alle clinics vanzelfsprekend onder deskundige begeleiding. Kijk eens op de site van Groepswijzer.nl voor meer informatie over deze bedrijfsfietsdag.

Deel dit met andere wielerliefhebbers!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'