Selecteer een pagina

Getest!

Elke week test Wielertochten.nl een ander wielergerelateerd product. Op deze pagina wordt versla gedaan van de test die de artikelen hebben. Na een langdurige testperiode wordt de beoordeling bijgewerkt met een beoordeling van de duurzaamheid.

Getest: 4iiii powermeter

Review van de Patattencoureur van de 4iiii vermogensmeter/powermeter. Montage, aansluiten, testrit en conclusie.

Sigma Rox 11.0 GPS

Lees hier de review van de Sigma Rox 11.0 GPS is het paradepaardje van de lijn van fietscomputers van Sigma.

Sigma Rox 11.0 GPS

De Sigma ROX 11.0 is een uitgebreide GPS trainingscomputer met diverse Smart Connectie mogelijkheden: een handgreep uit de vele mogelijkheden zijn o.a. Strava Live Segments, Bluetooth Smart / ANT+, Smartphone Connectivity via nieuwe SIGMA LINK App, Shimano Di2 & SRAM eTap Connectivity, Smart Notifications, Intervaltraining, Sportprofielen, Auto Lap functie, Vermogensmeter compatibel en nog veel meer.

Het grotere broertje van de Safeman, de Safeman-T

Onlangs ontvingen wij het grotere broertje van de eerder geteste Safeman, de Safeman-T. Deze ketting is een stuk robuuster dan het kleinere broertje. Een langere kabel waarmee je handig allerlei sportmaterialen aan elkaar kunt koppelen. Waar de meeste sloten er nogal...

Getest: Sigma Buster HL – Led Helmlight

De Buster 100 is een prima lamp, makkelijk oplaadbaar, bedienbaar, plaatsbaar en betaalbaar. Zoek je een lamp voor huis, tuin en keukenritjes dan is het een goede koop!

Wielercitaten

Loading Quotes...

Toekomstige evenementen

zo 26

Subaru Beach Battle

26 november @ 00:00
dec 03

Dijk tot Dijkrace

3 december @ 00:00
dec 06

Zwift X Tacx on tour 2017

6 december @ 08:00 - 17:00
Share This