Selecteer een pagina

Wielertochten toerkalender

De Wielertochten.nl toerkalender biedt een overzicht van geselecteerde toertochten in vooral Nederland en België in 2018.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dam tot dam fietsclassic

17 september @ 00:00

Ook in 2017  wordt in Amsterdam de Dam tot dam fietsclassic weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 40 – 145 km. De organisatie heeft weer haar best gedaan een zo’n mooi mogelijke toertocht uit te zetten.
Op zoek een plek om te overnachten in Amsterdam of regio?

Vanaf het historische hart van Amsterdam; de Dam; start je voor een ronde langs de andere dammen van Noord-Holland. Kleine dammen zoals de Dam in De Rijp of het idyllische Durgerdam; maar ook grote dammen zoals Zaandam en Volendam. Iedere dam met zijn eigen prachtige karakter. En vergeet de passage door de IJtunnel niet. Duik even onder zeeniveau en trap daarna weer stevig omhoog: jouw Dam tot Dam FietsClassic is begonnen! Maximaal 6.000 race- toer- en stadsfietsers kunnen meedoen aan deze fietsklassieker.

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
00:00
Evenement Tags:
Website:
http://www.damtotdamfietsclassic.nl/

De wielertochten.nl toerkalender is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden in de kalender voorkomen. Geef eventuele onjuistheden aan ons door. Alvast bedankt.

Organiseer je zelf wielertochten? Stuur dan een e-mail met naam, datum, korte omschrijving, afstanden, startlocatie en foto naar <a href=”mailto:info@wielertochten.nl?SUBJECT=Reactie”>info@wielertochten.nl</a>.