Selecteer een pagina
Mergelheuvelland 2-daagse

Ook in 2017 wordt in Sint Geertruid de Mergelheuvelland 2-daagse weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 75 – 160 km. De organisatie heeft weer haar best gedaan een zo’n mooi mogelijke toertocht uit te zetten.

Dit jaar nieuwe routes
De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten. Wij willen u als deelnemer optimaal laten meegenieten van ons mooie landschap en de Bourgondische sfeer. Om de overlast voor onze woonomgeving te beperken en deelnemers maximaal te spreiden, fietst men op zaterdag en op zondag in een ander gedeelte van het Limburgse land en de Voerstreek. Ook dit jaar hebben we weer een aantal verrassingen in de routes opgenomen!

Op zoek een plek om te overnachten in Sint geertruid of Zuid-Limburg?

Wielercafé

Tijdens de Mh2d een gezellig wielercafé met Bram Tankink, Karsten Kroon en Sander Kleikers waarbij gepraat wordt over onze prachtsport. Gratis toegang met startbewijs.


Datum: 16 september 2017 - 17 september 2017
Tijd: Hele dag
Afstanden: 75 - 160 km
Website: http://www.mh2d.nl/
Startlocatie: Startlocatie St. Geertruid


Voor een verblijfsaccommodatie in de buurt van de start van de toertocht klik hier!
Kaart onbeschikbaar


Kom alvast in de stemming met toepasselijke sfeerbeelden Mergelheuvelland 2-daagse