Selecteer een pagina


wielertochten

Wielertochten toerkalender

De Wielertochten.nl toerkalender biedt een overzicht van geselecteerde toertochten in vooral Nederland en België in 2018.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oranje Peloton Tocht

23 september @ 00:00

ORANJEGEVOEL OP DE FIETS

Op zondag 24 september 2017 klinkt het startschot voor de derde Oranje Peloton Tocht. Met Start/Finish in de voortuin van het majestueuze Paleis Soestdijk en de aanwezigheid Fiets mee met Leontien van Moorsel; Erik Breukink; Jean-Paul van Poppel; Pim Ligthart; Pieter Weening en alle Nederlandse talenten van Roompot – Nederlandse Loterij. Een niet te missen evenement voor alle sportieve en recreatieve toerfietsers met een Oranjehart en passie voor de wielersport.

De Utrechtse Heuvelrug is een hoogtepunt in het hart van Nederland. Centraal gelegen en door velen nog niet ontdekt. De afwisseling van bossen; rivieren; heidevelden; gezellige dorpen en imposante kastelen; landgoederen en buitenplaatsen maken het gebied een ideale bestemming voor het Oranje Peloton. De Tocht is op en top verzorgd en kent3 nieuwe routes (65 / 120 / 165 km) over Utrechtse Heuvelrug en Veluwe – incl. beklimming Amerongse Berg en Italiaanseweg!

Fandag Team RNL

Voor de fans van Team RNL worden de hele dag door speciale activiteiten georganiseerd. Bezoek stands van sponsors; doe mee aan workshops en ontmoet renners en staf.

Gratis armwarmers

Onmisbaar in het voor- en najaar. Schrijf je in en ontvang een paar comfortabele armwarmers (t.w.v. €20). Bestel ook het officiële en weerbestendige Oranje Peloton Windvest voor maar €10!

Kans op prijzen

Speel automatisch mee in loterij op startnummer en maak kans op mooie Oranje Peloton fietsprijzen. Hoofdprijs: VIP-dag met Team RNL o.l.v. teamambassadeur Johnny Hoogerland.

Alle afstanden starten tussen 08.00 en 10.00 uur bij Paleis Soestdijk en kunnen in eigen tempo gereden worden. Of kruip in het wiel van een van je fietshelden!

Gegevens

Datum:
23 september
Tijd:
00:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
http://oranjepelotontocht.nl/

Overige informatie

Filmpje
https://www.youtube.com/embed/jOYfu-j7gQI
Verblijfslocatie
http://www.booking.com/city/nl/soest.html?aid=807058
Afstanden
65 / 120 / 165 km

De wielertochten.nl toerkalender is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden in de kalender voorkomen. Geef eventuele onjuistheden aan ons door. Alvast bedankt.

Organiseer je zelf wielertochten? Stuur dan een e-mail met naam, datum, korte omschrijving, afstanden, startlocatie en foto naar info@wielertochten.nl.