Selecteer een pagina

Wielertochten toerkalender

De Wielertochten.nl toerkalender biedt een overzicht van geselecteerde toertochten in vooral Nederland en België in 2018.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Primus Classic Cyclo

16 september @ 00:00

Op zaterdag 16 september 2017 is het weer tijd voor alle wielerfanaten voor de seizoensafsluiter Primus Classic voor wielertoeristen In Haacht. Je hebt de keuze tussen 3 afstanden: 135 km; 98 km of 65 km waarbij je de laatste 45 km over het parcours van de profs fietst. Deze 3 tochten laten je kennis maken met bekende en minder bekende hellingen in Brabant zoals de Sigarenberg; de Florivalstraat; Bois du Bosquets; Langestraat; etc. Na de tocht kan je genieten van een drankje in de tent in afwachting van de aankomst van de profs én kan je de live uitzending volgen op groot scherm. Ambiance verzekerd want alle deelnemers krijgen bij aankomst één gratis consumptie én bovendien een heerlijk geschenk van Brouwerij Haacht.

Kortom; blijf fietsen tijdens de zomermaanden; want deze tocht is de perfecte afsluiter van jouw fietsseizoen!

Gegevens

Datum:
16 september
Tijd:
00:00
Evenement Tags:
Website:
http://www.sport.be/primusclassic/2016/nl

Overige informatie

Filmpje
https://www.youtube.com/embed/z2mBDQ6Ynnc
Verblijfslocatie
http://www.booking.com/city/be/mechelen.html?aid=807058
Afstanden
135- 98- of 65 km

De wielertochten.nl toerkalender is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden in de kalender voorkomen. Geef eventuele onjuistheden aan ons door. Alvast bedankt.

Organiseer je zelf wielertochten? Stuur dan een e-mail met naam, datum, korte omschrijving, afstanden, startlocatie en foto naar <a href=”mailto:info@wielertochten.nl?SUBJECT=Reactie”>info@wielertochten.nl</a>.