Selecteer een pagina

Wielertochten toerkalender

De Wielertochten.nl toerkalender biedt een overzicht van geselecteerde toertochten in vooral Nederland en België in 2018.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tacx Classic Zeeland

14 oktober @ 00:00

Op zaterdag 14 oktober vindt de eerste editie van de Tacx Classic Zeeland plaats. De ultieme seizoensafsluiter van een mooi jaar. De Tacx Classic Zeeland vindt p dezelfde locatie plaats als de Tacx Pro Classic; een wielerwedstrijd voor professionals. Dit bijzondere wielerevenement rondom Neeltje Jans biedt de deelnemer een fantastische dag waarbij de combinatie van het Zeeuwse land en windkracht dit een unieke belevenis maken. Ontdek de Zeeuwse schoonheid vol deltawerken en eilanden en kies tussen één van de drie afstanden; 30; 75 of 126km. De 30km route is ook zeer geschikt om als gezin aan deel te nemen.

De wielertochten.nl toerkalender is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden in de kalender voorkomen. Geef eventuele onjuistheden aan ons door. Alvast bedankt.

Organiseer je zelf wielertochten? Stuur dan een e-mail met naam, datum, korte omschrijving, afstanden, startlocatie en foto naar <a href=”mailto:info@wielertochten.nl?SUBJECT=Reactie”>info@wielertochten.nl</a>.