Selecteer een pagina

Op Wielersint.nl vindt je de beste wielercadeaus voor Sinterklaas en Kerstmis. Wielersint maakt voor jou een selectie van de hipste wielergadgets, wielerboeken, wielershirts en wieleraccessoires.

Te gekke wielerboeken!

Kerstmis zijn een mooie gelegenheid om een leuk wielerboek cadeau te doen. Wielersint.nl maakte een selectie van recent uitgegeven wielerboeken. Maar in onze wielerboekenwinkel vindt je onze wielerboeken top 10 en een overzicht van vrijwel alle andere beschikbare wielerboeken.

Net uitgekomen (of nog nét niet) wielerboeken

Een leuk wielerboek is voor de wielerliefhebber leuk om te krijgen. Wielersint.nl maakte een selectie van recent uitgegeven wielerboeken. Maar in onze wielerboekenwinkel vindt je onze wielerboeken top 10 en een overzicht van vrijwel alle andere beschikbare wielerboeken. De boeken hieronder zijn nog niet verschenen, maar komen er aan…

Leuke wieler-DVD’s

Zat documentaires over wielrennen op tv maar veel films zijn er niet. Als er iets uitkomt op DVD is het vaak echt de moeite waard. Hieronder vier recente DVD’s over wielrennen!.

Casual wieler/bike t-shirts

Is wielrennen/fietsen een manier van leven geworden. Dat wil je ook laten zien buiten het fietsen. Hieronder een aantal leuke originele t-shirts.

Wielercadeaus € 25 tot € 50

Leuke wieler-gadgets

Is wielrennen/fietsen een manier van leven geworden. Als je alle gadgets en lifestyle zaken ziet lijkt het er wel op. Hier een paar leuke ‘fietsgerelateerde’ gadgets.

Te gekke wielercadeaus van de Sint (met speciale kortingscode van wieleroutfits.nl)

Sint en kerst zijn een mooie gelegenheid om een nieuw flitsend wielershirt, een nieuwe broek, een paar sokken of een nieuwe Tacx cadeau te doen. Wielersint.nl maakte een selectie van leuke artikelen. In onze wielerspeciaalzaak zijn nog veel meer wielercadeaus te vinden.

Profiteer van de extra korting bij Wieleroutfits.nl door kortingscode ‘wosint16′ bij het afrekenen te gebruiken.

Wielercadeaus tot € 15

Wielercadeaus € 15 tot 25

Wielercadeaus € 25 tot € 50

Geef een onvergetelijk wielerweekend kado!

Iets leukers dan een weekend weg met elkaar met de racefiets is er niet. Hieronder een selectie van leuke locaties voor een fietsweekend.

Fiets-Fun fietsvakanties

Nog veel meer leuke cadeaus!

Naast wielercadeaus zijn er natuurlijk nog veel meer leuke wielercadeaus te bedenken. In samenwerking met Athleteshop.nl maakten wij een selectie.

Share This