Meer dan 25 klimmetjes rondom Arnhem. De 3de editie van de 1K Ride is zondag 9 juli 2017. Een unieke uitdaging in de omgeving van Arnhem om meer dan 1.000 hoogtemeters te fietsen in een op en top verzorgde toertocht. Test je klimmersbenen op de prachtige klimmetjes rondom Arnhem. Er zijn drie afstanden (80, 110 en 140 km) uitgezet, waarvan de langste meer dan 1.500 hoogtemeters heeft. Een beetje col in de Alpen kent ook al snel een dergelijk hoogteverschil. Ga de uitdaging aan en beklim een Alpencol in Nederland!

In 2016 deden meer dan 100 vriendenteams mee aan de 1K Ride. En ook voor de 2017 editie is deelname met een vriendenteam zeer in trek. Als je met minimaal 5 personen inschrijft krijg je leuke extra’s; een eigen tafel waar je ’s ochtends een kop koffie of thee aangeboden krijgt, je eerste biertje (of ander drankje) bij terugkomst, een gratis teamfoto en je kunt parkeren op de VIP Parking dicht bij start/finish.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.