Schrijf je nu in voor de Steven Rooks Challenge zaterdag 29 april!

Op zaterdag 29 april vindt de 6e editie van de Steven Rooks Challenge plaats. Ook dit jaar zijn de start en finish weer bij het mooie Parkhotel in Valkenburg. Een unieke gelegenheid om een uitdagende toertocht te rijden in de Zuid-Limburgse heuvels. Deelnemen kan individueel, maar ook als bedrijf. Dit biedt voor bedrijven ook kansen om te netwerken in een ontspannen ambiance.

De voorbereidingen voor de Steven Rooks Challenge zijn inmiddels in volle gang. Het parcours kent vele bekende klimmen, met onder andere de Eyserbosweg, de Keuterberg en als klap op de vuurpijl de beroemde Cauberg. De routes van 100 en 150 km bestaan uit respectievelijk 1700 en 2500 hoogtemeters.

Steven zal om 08.00 uur het startschot geven. Onderweg zal er verzorging aanwezig zijn. Voor alle deelnemers kan de fiets voorafgaand aan de start gecontroleerd worden door een ervaren mekanieker.

Iedere deelnemers ontvangt na afloop van de challenge een unieke herinnering (zie foto). Tevens zijn er onder de startnummers diverse leuke prijzen te winnen.

Ten slotte nog een woord van Steven, de eerste Nederlandse winnaar van de bolletjestrui.

‘’ Voor de 6de keer wordt de Steven Rooks Challenge georganiseerd en ieder jaar opnieuw zijn we enthousiast als we in de buurt komen van de datum als het plaats vindt! Ook dit jaar gaan we weer een mooi en interessant parcours uitzetten voor de toer fietsers, waarvan ieder jaar het aantal groeit. Het wielerseizoen is al in volle gang en wordt voornamelijk opgefleurd door 1 man, namelijk Peter Sagan. Deze renner is een aanwinst voor de sport. Gewoon laten zien hoe sterk je bent en niet of nooit twijfelen over of je wel of niet gaat winnen. Vol gas naar de finish en dan maar hopen op de juiste power voor de sprint! Dit is goed voor de sport, waardoor meer liefhebbers de koers zullen volgen en uiteraard ook meefietsen. Daarom is de verwachting dat de grote toertochten als maar drukker worden en dat iedereen erop tijd bij moet zijn om nog een startbewijs te krijgen. Schrijf je snel in en grijp de mooie stukken van het parcours aan om je kwaliteiten te tonen, maar blijf ook galant naar de andere deelnemers en de bevolking van dit mooie Limburg ! Tot de 29ste april Sportieve groet, Steven rooks ‘’

Voor meer informatie en inschrijven ga naar de website: www.stevenrookschallenge.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.