Op zondag 9 septemberis de NEGENDE editie van de Christa Mensert Memorial Ride. De opbrengst van deze fietstocht komt volledig ten goede aan het Instituut Asbestslachtoffers. Dit jaar speciaal voor de allerkleinsten organiseren wij de Christa’s Dikkebandenrace voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar (gratis deelname). Er zijn twee afstanden: 25 en 75 kilometer. Beide tochten starten en eindigen bij de IJs- en skeelerbaan Weteringpark aan de Boomgaardlaan 18, Leiderdorp en voeren je door het prachtige Groene Hart. De 25 kilometer is voor alle leeftijden en speciáál voor de allerjongsten: een echte familietocht. De 75 kilometer is voor de sportieve fietser.

Doe mee en schrijf je in! Schrijf je online in vóór 7 september en maak kans op een bikefitting geheel verzorgd door Patrick van der Weegen en zijn Bike in Balance. Tot ziens op zondag 9 september!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.