Graag besteden wij aandacht aan het initiatief van NL Tour Rides om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Zie hieronder het initatief.

Koop het ‘Hart voor de zorg’-wielershirt en steun het Rode Kruis

Het zijn bizarre dagen! Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen en solidair te zijn. Ook NL Tour Rides levert graag een bijdrage.Na alle publicaties rondom de oproep van het KNMG om een hart onder de riem van het zorgpersoneel te steken, hebben we een speciaal ‘Hart voor de Zorg’ wielershirt gepost op sociale media. Hierop kregen we bijzonder veel positieve reacties van toerwielrenners, die dit shirt zouden willen dragen.

Daarop hebben we besloten het wielershirt te laten produceren en dit te koppelen aan een donatie aan het Rode Kruis. Je kunt het NL Tour Rides ‘Hart voor de Zorg’ wielershirt nu bestellen voor €35 inclusief verzendkosten, waarvan €15 aan het Rode Kruis wordt gedoneerd.

BESTELLEN = DONEREN AAN HET RODE KRUIS

Normaal kosten onze NL Tour Rides wielershirts van het merk Grupetto € 26,50 inclusief verzendkosten. In het winkelmandje zie je dat we nu slechts € 20 rekenen voor het wielershirt inclusief de verzendkosten en dat de donatie van € 15 aan het Rode Kruis wordt toegevoegd.

Je betaalt dus minder dan normaal voor het wielershirt, doneert een heel mooi bedrag en je doet een eerbetoon aan onze HELDEN uit de zorg. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag!

TIP 1: Mocht je al teveel wielershirts hebben, stuur dan graag deze mail door aan je (fiets)vrienden.
TIP 2: Heb je een (fiets)vriend of -vriendin in de zorg geef hem/haar dan het shirt cadeau.

Let op: Levertijd van de wielershirts is 4 tot 5 weken. 

HELDEN RIDE Extra cadeautje € 10 korting

Alle zorgmedewerkers verrichten nu heldendaden! Als eerbetoon aan hen, organiseert NL Tour Rides, wanneer de situatie dat weer toelaat, een speciale toertocht; de Helden Ride.

Alle ‘Zorg Helden’ die ook fietsliefhebber zijn, mogen gratis met hun gezin/familie meedoen en een dag genieten van hun favoriete sport in een compleet verzorgde toertocht.

Werk je niet in de zorg, maar wil je straks wel graag je support geven aan de Helden Ride en deelnemen? Geen probleem! Bij aankoop van het Hart voor de Zorg Wielershirt krijg je een waardecoupon waarmee je € 10 korting krijgt op je inschrijving voor de Helden Ride. Op www.heldenride.nl vind je meer informatie.

BESTEL HET WIELERSHIRT + DONEER AAN HET RODE KRUIS + € 10 KORTING VOOR DE HELDEN RIDE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.