AGU Heritage SIX6 collectie. Een lijn die terugblikt naar het verleden met de materialen en kwaliteit van het heden. In 1984 belde ploegleider Peter Post naar Peter van den Kommer, voormalig directeur van AGU. Post kwam met de vraag of Steven Rooks, die op dat moment bij AGU onder contract stond, weer bij hun in de Panasonic ploeg kon komen. Dit was mogelijk, mits de ploeg in AGU fietskleding zou gaan fietsen, opperde van den Kommer. Het legendarische Panasonic shirt is daarna geboren en is vandaag de dag een mooi collectors item geworden.

Winterproof

De Six6 collectie was afgelopen zomer al voor velen een favoriet. Dit najaar en deze winter kan je de klassieker ook aan bij wat guurder weer. De gehele collectie slaat en brug naar het verleden, met een verwijzing naar het geboortejaar van AGU, 1966. De lijn biedt een ideale combinatie van natuurlijk merino wol en technische functionaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.