Op zondag 11 september is de ZEVENDE editie van de Christa Mensert Memorial Ride. De opbrengst van deze fietstocht komt volledig ten goede aan Instituut Asbestslachtoffers. Er zijn twee afstanden: 25 en 75 kilometer. Beide tochten starten en eindigen in Leiderdorp en voeren je door het prachtige Groene Hart. De 25 kilometer is voor alle leeftijden en speciáál voor de allerjongsten: een echte familietocht. De 75 kilometer is voor diegenen met net iets meer kilometers in de benen of die lekker sportief wil fietsen. Veel plezier en veiligheid voor alle deelnemers staan natuurlijk voorop. Daarom wordt gezorgd voor duidelijke routebeschrijvingen, goede wegmarkeringen, hulpposten en de inzet van voldoende vrijwilligers langs de route. Kom op, doe mee en schrijf je óók in! Tot ziens op zondag 11 september!

Staat je fiets al klaar met je korte broek?

Aanstaande zondag (11 september) wordt om 10:00 uur het eerste startschot gegeven door de Loco-Burgemeester van Leiderdorp, de heer Michiel van der Eng!
Wij horen veel positieve berichten uit Leiderdorp; enthousiaste deelnemers, veel belangstelling van de media en het weer gaat prachtig worden.

Wegwijzering en routes

De organisatie van de Ride heeft dit jaar wederom hard gewerkt zodat alle deelnemers een mooie fietstocht mogen beleven.
Dit jaar zijn beide afstanden, naast de bekende groengele stickers, op de draai/keerpunten spiksplinternieuwe wegwijzers aangeboden door A-Plus belettering. Ook fel geelgroen en wellicht nog duidelijker!

Ik zou je willen uitnodigen om jouw route goed door te nemen voor de Ride. Er zijn ook GPX versies te downloaden voor je GPS apparaat.

Meer info en inschrijven: www.christasride.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.