De succesvolle wielerploeg stapt komend wielerseizoen over op het merk CervĂ©lo. De celeste Bianchi’s gaan dus de markt op. De fietsen worden geveild via het platform Catawiki. Een unieke kans om een bijzondere Bianchi te bemachtigen vol verhalen van ’s werelds beste renners! Denk aan de Bianchi Oltre XR4 Celeste waarmee Wout van Aert ons eerste monument won. Of de Bianchi Oltre XR4 Nero waarmee we de rode trui in de Vuelta a España 2020 veroverden met PrimoĹľ RogliÄŤ.

Bianchi en Team Jumbo-Visma delen een lange geschiedenis. Jarenlang een perfect koppel. Van windtunnels en trainingskampen tot voorjaarsklassiekers en de grote rondes. Via een moeilijke start (we herinneren ons nog de mislukte tijdrit van Bauke Mollema) werden de fietsen steeds verder doorontwikkeld en gingen gelijk op met de komst van nieuwe coureurs. Door de jaren heen ontwikkelde het team zich tot een van de beste wielerteams van de UCI World Tour te worden.

Komend seizoen rijden Steven Kruijswijk, Wout van Aert, Tom Dumoulin, Amund Grondahl Jansen, Mike Teunissen, Sepp Kuss, Primoz Roglic, Dylan Groenewegen en Robert Gesink straks op de fietsen van het merk CervĂ©lo. Het complete fietsenpark Bianchi’s gaat dus op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar. De veiling opent op vrijdag 18 december om 8.00 uur en loopt tot en met zondag 27 december.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.