Zet een tandje bij met de compacte alleskunner Garming Edge 20/25!

 width=Ontdek een nieuwe en eenvoudige manier om uw rit te volgen met de Edge® 20|25, ’s werelds kleinste GPS-fietscomputer. Bekijk tijdens uw rit real-time de gegevens op uw scherm over de afstand, snelheid, hoogte en locatie. Edge 25 is een compatibel Bluetooth™* toestel waarmee vrienden en familie uw ritten kunnen volgen met de functie voor live volgen. Ga na afloop van uw rit naar Garmin Connect™, onze gratis online fitnesscommunity, waar u uw rit op een kaart kunt terugzien en deze kunt analyseren en delen. Vergelijk uw prestaties met andere gebruikers en verdien virtuele beloningen voor topprestaties.

Of u nu onderweg bent naar uw werk of een blokje om gaat, de Edge 20|25 biedt afslag-voor-afslag aanwijzingen via de functie Koersen. Kies uit bestaande koersen die zijn geĂĽpload door andere gebruikers of stippel uw eigen koers uit op Garmin Connect en upload deze naar uw toestel. Deze Garmin Edge 20/25 is binnenkort verkrijgbaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.