Thuis worstelen wij ermee. Zoon heeft twee racefietsen (want heel fanatiek), pa heeft er een, ma heeft een sportfiets, dochter heeft ook ambities. De schuur is eigenlijk te klein. In huis is het plafond niet geschikt voor haken en bovendien vinden we dat in huis niet mooi.

De Clug is zo’n oplossing waarvan je denkt: waarom was dit er niet eerder? De Clug is een heel compacte klem voor het voorwiel en stevig genoeg om je fiets aan te hangen. Bovendien is deze fietshouder goed vormgegeven. Een sieraad aan de muur is misschien wat overdreven, maar het misstaat niet.

De Clug is simpel op te hangen. Zorg ervoor dat je ‘m niet alleen in het stucwerk vastzet, want komt de fiets uiteindelijk naar beneden. Ook belangrijk: het achterwiel moet op de grond steunen. Maar goed bevestigd in steen of op hout is de Clug een prima, elegante oplossing voor een ruimteprobleem met fietsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.