Heb je naast een racefiets behoefte aan trapondersteuning om niet bezweet op je werk of afspraak aan te komen? Dan is een stoere E-bike van Watt-fietsen misschien wel wat voor jou.

Bij WATT Fietsen zijn we ervan overtuigd dat de dagelijkse fietsrit makkelijker kan. En met onze stoere urban e-bike is dat minstens zo leuk. Hip, elektrisch en perfect voor in de stad. Gemiddeld fietsen we met z’n allen 2,8 kilometer per dag. Maar ook als je het tienvoudige rijdt kom je prima weg met een actieradius van 40 tot 70 kilometer. Even naar de bakker of op en neer naar je werk of school is een peulenschilletje. WATT lekker zouden wij zeggen. Fietsen is zo elke dag een feestje. En dat het elektrisch is? SO WATT!

Rijklaar bij je thuis 

Welke fiets je ook kiest, we bezorgen het altijd volledig afgemonteerd en rijklaar bij jou thuis. Dus geen bouwpakket. Samen met de monteur stel je de fiets in op jou lengte en je kunt direct de weg op.   

WATT Proberen

Een fiets koop je niet zomaar. En online bestellen is wellicht nog spannender. Daarom vinden wij dat je de fiets moet kunnen uitproberen. De fiets wordt door ons rijklaar bij je thuis afgeleverd. Je kunt de fiets dan op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je fiets? Top! Is de fiets toch niet wat je ervan verwachte? Geen probleem, dan nemen we de fiets gewoon retour. 

WATT Betaalbaar

Bij WATT Fietsen vinden we dat een elektrische fiets voor dagelijks gebruik wel betaalbaar moet zijn. Daarom hebben we gekozen voor een selectief aantal verkooppunten in Nederland en online verkoop via onze website. Zo rolt de fiets praktisch direct vanuit de fabriek bij jou de woonkamer binnen. Geen extra tussenlagen, onnodig transport of andere overbodige kosten. Zo blijft de fiets betaalbaar voor iedereen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.