De Fiets en Wandelbeurs en de e-bike experience worden op 20 en 21 februari 2016 gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beide evenementen zijn met hetzelfde ticket toegankelijk.

E-bike experience

Op 20 en 21 februari aanstaande organiseert Jaarbeurs het nieuwe testevent e-bike Xperience. Hier vind je alle aanbieders van e-bikes en bijbehorende accessoires op één plek. Bekijk de nieuwste modellen e-bikes – van stadstype tot sportieve e-bike, krijg onafhankelijk advies van experts en maak een proefrit op het grootste indoor testparcours van Europa!

Maar liefst drie verschillende testparcours bieden je de kans om meer dan 200 modellen van alle grote aanbieders van e-bikes te testen. Maak een ritje op het één kilometer lange e-bike testparcours, op een onverhard e-mountainbike parcours met obstakels of test de supersnelle speed pedelecs op de high-speed straight. Bang voor een nat pak? Niet nodig. Alle parcours zijn indoor en dus vrij van weersinvloeden.

E-bike Xperience is dé plek waar je je oriënteert op jouw nieuwe e-bike.

Voor 2016 presenteert de Fiets en Wandelbeurs een vernieuwd programma vol met activiteiten. Méér dan ooit is er van alles te zien en te beleven op de beursvloer. Nieuw is ook de locatie: na elf jaar Amsterdam RAI vindt het evenement op 20 en 21 februari plaats in Jaarbeurs Utrecht.

Een wijnproeverij, een ‘shoot-out’ met fototoestellen of het beklimmen van de Eiger met een virtual realitybril: het is maar een greep uit het aanbod van nieuwe activiteiten. Ook zijn er demonstraties slacklining, een trendy sport waarbij je op een strakgespannen band balanceert. Voor kinderen is er het Hicle Kids Adventure, met een apart kinderfietsparcours, materialen voor fietsen en wandelen met kinderen en een groot aanbod aan kindervakanties.

Meer informatie: www.fietsenwandelbeurs.nl.

Fietsstad Utrecht

Jaarbeurs ligt vlak bij het Centraal Station én de historische binnenstad van Utrecht met de vele winkels, horecazaken en culturele activiteiten. Dat biedt de mogelijkheid om van het beursbezoek een compleet dagje uit te maken. Hevige dorst? Een Belgisch biercafé ligt op slechts vijf minuten lopen. Of wandel bijvoorbeeld door naar de Dom en het Domplein, waar je je bij de attractie ‘DOMunder’ onderdompelt in 2000 jaar Utrechtse historie. Het is maar een greep uit de vele highlights van de binnenstad.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.