Selecteer een pagina

Het tijdschrift ‘Fiets’ biedt alles voor de echte fietsliefhebber.

Het Fiets tijdschrift is het grootste race en mountainbike magazine van Nederland. Iedere maand leest u over de nieuwste accessoires, fietsvakanties en adviezen over fietskleding en toeFTS1401[1]behoren. Maar ook de mooiste fietsroutes en verslagen van evenementen. Onze experts adviseren u over training en voeding en informeren u over de nieuwste technieken. Speciaal voor de liefhebbers houden wij u op de hoogte van alle fietstochten met een overzichtelijke toerkalender. Zo kunt u gemakkelijk zien welke tochten er bij u in de buurt gehouden worden. Houdt u van fietsen en wilt u niets meer missen? Neem dan nu een abonnement op het Fiets tijdschrift. Abonnees ontvangen het tijdschrift iedere maand automatisch in de bus.

Fiets abonnement
Met een Fiets abonnement heeft u gegarandeerd het lijfblad voor de fietsliefhebber bij u thuis. Neem een abonnement op het tijdschrift Fiets en u ontvangt veel korting bij uw abonnement.

Neem een abonnement op Fiets.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.

%d bloggers liken dit: