Selecteer een pagina

50+Ga jij graag fietsen? Dan past het tijdschrift Fiets Actief bij jou. Dit is het leukste fietsblad van heel Nederland. Je leest in het blad informatie over de mooiste fietsgebieden, wandelgebieden en alle actuele informatie. Ook wordt er aandacht besteed aan het gezond en comfortabel houden van fietsen. Verder vind je in elk nummer drie unieke en uitneembare routekaarten. Kortom, in Fiets Actief lees je alles over fietsen in Nederland.

Een voorproefje van het fietsgenot dat je in 2015 te wachten kan staan, vind je in het winternummer van FiesActief. Zo selecteerden we 12 bijzondere logeeradressen die een prima uitvalsbasis bieden voor een scala aan fietstochten. En ook de drie verrassende fietsbestemmingen die we uitkozen, zijn de moeite waard om te bekijken. Tipje van de sluier: ze hebben allemaal iets met water… Tijd voor een nieuwe fiets? De vier nieuwe hybrides die probeerden, zijn allemaal een testrit waard. Je zou bijna keuzestress krijgen van alle mogelijkheden. Afleiding werkt in dat geval: richt je deze winter op – in wielerjargon – vormbehoud. In dit nummer vind je handvatten voor de fysieke én mentale component hiervan. Voor een vliegende start van je aankomende fietsseizoen.

Neem hier een abonnement op Fiets Actief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.

%d bloggers liken dit: