Op de dag van de Ronde van Vlaanderen vieren we de Vlaamse Hoogmis. De meest Vlaamse stad van Nederland, Breda, is het decor voor de start en finish van een toertocht Vlaamse Stijl! Nadat Niki Terpstra vorig jaar een meesterlijke prestatie leverde en Nederland na 32 (!) jaar weer een zege bezorgde in De Ronde, kun jij dit jaar laten zien dat je ook uit het juiste hout bent gesneden. Word Flandrien voor één dag!

Na afloop ben je van harte welkom op het Kwaremont-plein van de Flandrien Ride. De Ronde van Vlaanderen is er live op grote beeldschermen te zien. Daar krijg je een eerste gratis Belgisch biertje van Kwaremont (of een ander drankje) en zijn er andere Vlaamse lekkernijen, zoals frietje stoofvlees, te verkrijgen.

Vlaamse traktaties

Na afloop ben je van harte welkom op het Kwaremont-plein van de Flandrien Ride. De Ronde van Vlaanderen is er live op grote beeldschermen te zien.

Daar krijg je een eerste gratis Belgisch biertje van Kwaremont (of een ander drankje) en zijn er andere Vlaamse lekkernijen, zoals frietje stoofvlees, te verkrijgen.

Na de finish proosten met Vlaams Kwaremont bier!

 Na de finish krijgen alle deelnemers een heerlijk Kwaremont biertje aangeboden, het pittig blond bier van 6,6%. Speciaal gebrouwen voor kopmannen.

 

Vriendenteams rijden Flandrien Ride

Wil je met een groep fietsvrienden of je wielerclubje deelnemen? Je kunt gezamenlijk met je fietsvrienden inschrijven vanaf 5 personen. Meer personen mag ook!

Je betaalt dan € 2,- per persoon minder, maar krijgt wel een gereserveerde tafel waar je ’s ochtends een kop koffie of thee krijgt aangeboden en je eerste Kwaremont biertje (of ander drankje) bij terugkomst.

%d bloggers liken dit: