Uw warme aandacht voor de nieuwsbrief van de Champion over de virtuele Egmond-Pier-Egmond.

Doe mee aan de Egmond-Pier-Egmond Virtual Ride!

Le Champion biedt jou, in samenwerking met BKOOL en Fietssport, de mogelijkheid om dit jaar tóch de heroïsche strandrace Egmond-Pier-Egmond te rijden. Het publiek staat rijen dik klaar op Boulevard Noord om jou een vliegende start richting het strand te geven, waarna je aangemoedigd wordt om het zand en de obstakels te bedwingen. Dit jaar kun jij de sfeer van Egmond-Pier-Egmond alsnog ervaren. Warm en comfortabel vanuit huis! Samen met softwareontwikkelaar BKOOL (o.a. betrokken bij de virtuele LBL Ardennen Classic) is het volledige parcours digitaal vastgelegd, met dank aan de beelden die Mike Kes vorig jaar heeft gemaakt tijdens Egmond-Pier-Egmond. Deze rit is voor iedereen in 3D én via video te rijden. Het enige dat je nodig hebt is een fiets, indoortrainer en de BKOOL Simulator app voor PC, tablet of mobiel. Wordt dit jouw eerste Egmond-Pier-Egmond zonder weerselementen? 😉

Ga de strijd aan met Europees kampioen Ivar Slik!

Ben jij in voor een extra uitdaging? Ga de strijd op het strand aan met niemand minder dan Europees kampioen Ivar Slik! Dat kan tijdens het virtuele live event op woensdag 27 januari om 19.30 uur. Ivar fietst live in de winkel van Beukers Bike Centre in Petten en neemt het graag tegen jou op! Trap jij hem van de ranglijst? Komt dit tijdstip je niet uit? Na het virtuele live event kun je nog meedoen voor het klassement t/m 31 januari. Voor de winnaars van de klassementen (zowel man als vrouw) zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld.

Ben jij klaar voor het digitale strand?

Registreer dan een BKOOL-account en klik hier om deel te nemen. De start van de wedstrijd is op woensdag 27 januari om 19.30 uur. Daarna kun je nog 4 dagen lang het parcours nafietsen. Na je registratie kun je een maand lang gratis gebruik maken van het platform. Benieuwd hoe BKOOL precies werkt en wat je er allemaal mee kunt? Wij leggen het uit.

Tips & Tricks

Ben je enthousiast en wil je graag meedoen aan het virtuele live event? Zorg dat jij woensdag 27 januari om 19.30 uur helemaal klaar bent voor de start. Het is handig als je al een keer bent ingelogd op BKOOL. Maak een testrit! Koppel je indoor trainer en sensoren (cadans, hartslag) en check of alles goed staat ingesteld. Zorg dat je fietstrainer binnen 2 meter van je desktop, tablet of smartphone is. Je kunt bijvoorbeeld de Egmond-Pier-Egmond rit gebruiken als test. Bekijk hier hoe je de testrit kunt rijden.

Liever echt fietsen op het strand?

Maak een vliegende start in 2021 en doe mee met de Le Champion Winter Challenge. Deze Winter Challenge staat geheel in het teken van Egmond-Pier-Egmond, met bomvol uitdagingen voor strandfietsers. Van 1 t/m 31 januari staat er iedere week een nieuwe uitdaging in de Le Champion Strava Cycling Club. Laat je door ons prikkelen, inspireren en begin 2021 uitstekend. Onder de sporters verloten wij gave prijzen, mede mogelijk gemaakt door onze partners.
Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief van Le Champion. Je kunt eenvoudig jouw gegevens aanpassen of direct afmelden als je geen interesse hebt.
Afmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.