Uw warme aandacht voor de nieuwsbrief van onze partner NL Tour Rides:
Turning the Odds for 2021
Lucky 13 Ride-in-a-Box
13 en 14 maart 2021 | Home Edition

Wielrennen is een sport van bijgeloof. Profs spelden het rugnummer 13 dan ook ondersteboven op zodat het ongeluk vervalt. Het bier van NL Tour Rides, Lucky 13 Beer, verwijst naar deze gewoonte. Turning the Odds!

2020 was een pechjaar. Daarom organiseren we bij aanvang van het 2021 toertochtenseizoen op 13 en 14 maart 2021 de Lucky 13 Ride. Om voor 2021 de kansen te keren. Beetje bijgeloof kan geen kwaad! Zeker niet in combinatie met een leuke fietstocht en goed wielerbier!

De Lucky 13 Ride is een Ride-in-a-Box. Schrijf in en krijg de Lucky 13 BOX thuisgestuurd en de 7 GPX routes in je mailbox. Kies je favoriete route en geniet na afloop van één (of meerdere) Lucky 13 Biertje. De inschrijving sluit zondag 7 maart 23.59 uur!

De Lucky 13 Ride-in-a-Box Home Edition is COVID-19 safe.

Hoe werkt het een GPX Ride-in-a-Box?

Je kunt op elke plek op de GPX route beginnen. Zoek in de nabijheid van het parcours een rustige parkeerplaats, zet een kop koffie met onze Dripping Bags, haal je fiets uit de kofferbak en start je tocht. Volg de GPX en gebruik onderweg je Maxim sportrepen. Bij terugkomst (of thuis) neem je een Lucky 13 biertje en kijk met voldoening terug op een mooie fietsdag.

SCHRIJF HIER IN

Open het fietsseizoen met lekker wielerbier!

De Lucky 13 Ride-in-a-Box fiets je vanuit huis. Of je rijdt één van de magnifieke NL Tour Rides GPX routes die je bij inschrijving krijgt.

Spreek op 13 of 14 maart 2021 af met je fietsvriend(en)! Fiets je rondje en drink na afloop een Lucky 13 Beer. 

Wat zit er in de Lucky 13 Ride Home Edition Box?

  • Lucky 13 Beer wielershirt
  • 6-Pack Lucky 13 Beer met: 2x de Weizen En Danseuse, 2x de IPA Cartouche en 2x de Primavera Lentebock
  • Lucky 13 Cycling Socks
  • Lucky 13 Medal Bieropener
  • Maxim sportreep voor onderweg tijdens de Ride
  • Dripping Coffee Bag
  • 7 GPX routes van elk 70 a 80 kilometer. Niet te gek, het is het begin van het seizoen en er moet nog wel tijd over blijven om na de Ride een biertje te proeven.
SCHRIJF HIER IN
Inclusief Limited Edition

Lucky 13 Wielershirt

De Lucky 13 Ride-in-a-Box Home Edition rijdt je uiteraard volledig in stijl met het Lucky 13 Wielershirt

Dit unieke Limited Edition wielershirt is niet los verkrijgbaar maar alleen voor deelnemers aan de Lucky 13 Ride.

Het shirt heeft een lange rits, lycra mouwen, powerbands en een gripper. Het shirt voert transpiratie snel af en heeft een perfecte pasvorm door de mesh zijpanden. De winkelwaarde is € 59,-.

Fiets vanuit huis of kies voor één van de 7 GPX routes

De Lucky 13 Ride Home Edition kan je rijden vanuit huis. Spreek met het maximaal toelaatbare aantal andere fietsvrienden af en ga lekker je rondje rijden.

Of je kiest ervoor om één van de ‘Lucky 13 Ride GPX toertochten te doen. Fiets de routes op 13 en 14 maart 2021 (of op een ander moment als je dat beter schikt).

Alle 7 routes zijn zo een 70 à 80 km lang en dus niet te gek qua afstand en zwaarte. Dus geen zware aanslag op de conditie zo bij de start van het seizoen.

SCHRIJF HIER IN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.