Sigma Sport komt na de BUSTER 200 en BUSTER 600 met de BUSTER 100. De kleinste en lichtste powerlamp in de serie.   De lamp is bedoeld voor avond ritten. Dat is met een lichtprestatie van 120 lumen en 35 meter bereik prima mogelijk. Door de slanke behuizing en het geringe gewicht van 62 gram is nauwelijks te merken dat de BUSTER 100 op het stuur of op de helm zit. Voor de prijs hoef je het niet te laten want met een adviesprijs van € 24,95 is sprake van een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Eenvoudige bediening

Als enige SIGMA-powerlamp heeft de BUSTER 100 een permanent verlichte bedieningsknop, die ook in het donker snel gevonden is. Zes lichtmodi zijn de norm binnen de BUSTER-serie. Naast de drie duurlichtmodi Power (120 lumen), Standaard (60 lumen) en Eco (30 lumen), beschikt de BUSTER 100 over drie knippervarianten: normaal knipperen, snel knipperen en de zogenaamde SOS-flashmodus. Afhankelijk van de lichtmodus is een continue werking van max. 10 uur mogelijk. Via de capaciteit- en oplaadmelding van de touch-knop is direct de actuele oplaadstatus te zien.

Geen losse batterijtjes…

De Buster 100 is oplaadbaar met de bijgeleverde micro-USB-kabel en binnen 2 uur weer volledig opgeladen. Geen losse batterijtjes dus.

Klein en licht

Zo klein, zo licht en toch zoveel power. Hoogwaardige materialen maken de BUSTER 100 robuust en weerbestendig. Het micro-USB-laadcontact wordt door een siliconenplug tegen vuil en stof beschermd. Deze plug laat zich gemakkelijk openen en sluiten.  Nauwelijks groter dan een luciferdoosje is de BUSTER 100 iedere dag weer de ideale begeleider die in elke broekzak past. Ook is de lamp met zijn 120 lumen heel geschikt als veelzijdige zaklamp.

 

 

Conclusie

De Buster 100 is een prima lamp, makkelijk oplaadbaar, bedienbaar, plaatsbaar en betaalbaar. Zoek je een lamp voor huis, tuin en keukenritjes dan is het een goede koop!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.