In mei organiseert NL Tour Rides weer twee mooie toertochten: de Gran fondo Amsterdam op 25 mei (Hemelvaartsdag) en Brabants mooiste op 28 mei.

De Gran Fondo Amsterdam is een toertocht waar je als echte toerrijder je hart kunt ophalen. Onderweg kom je een aantal mooie uitdagingen tegen. Zo zitten er bijna 400 hoogtemeters in het parcours en kun je op maar liefst 4 afgesloten wielerparcoursen een strijd tegen de klok aan gaan, in korte individuele tijdritten.

Uiteraard zorgen we ook dat dit wordt vastgelegd in diverse klassementen en op foto en video. Het wielershirt dat iedere deelnemer krijgt is een echt collectors-item.

Brabant is de bakermat van het toerwielrennen. En behalve de prachtige en afwisselende natuur ligt er veel wielerhistorie in Brabant. In geen andere provincie in Nederland is het toerfietsen en wielrennen zo ingeburgerd en populair als in Brabant. Vanaf het fraaie Kasteel Heeswijk vertrekken we voor een ‘gezellige’ tocht door het schone Brabantse land.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.