Fiets echt én virtueel voor onze Helden in de Zorg

De Stichting Zorg na Werk in Coronazorg heeft het Steunfonds voor Zorgverleners met Corona in het leven geroepen. Ten bate hiervan organiseert de toertochtenorganisatie NL Tour Rides, de Helden Ride 2020. Deelnemers fietsen een ‘Ronde van Nederland’ virtueel met echt gereden kilometer voor de Helden in de Zorg.

Inschrijven kan tot en met 30 april 2020. Tussen 1 mei en 30 juni 2020 kunnen deelnemers kiezen om één van de twee uitdagingen te voltooien. Er is een virtuele Ronde van Nederland van 1000km (Epic Challenge) en één van 500km (Intense Challenge). Deelnemers kunnen zich laten sponsoren door hun omgeving. Donaties zijn 100% voor het Steunfonds voor Zorgverleners met Corona.

Meer informatie kunnen alle fietsers, toerwielrenners en mountainbikers vinden op: www.heldenride.nl.

Hoe werkt het?
Deelnemers fietsen buiten in hun nabije omgeving of binnen en bij voorkeur Solo. Ze registreren hun rit met Strava. Na afloop uploaden ze hun gefietste kilometers op heldenride.nl. Op het leaderbord zien ze ver ze zijn in hun Ronde van Nederland! Alle gereden kilometers tellen mee voor de virtuele Helden Ride ‘Ronde van Nederland’.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.