herfstrideKun je de racefiets nog niet laten staan? Kom dan 29 oktober naar Kijkduin/ Den Haag om mee te doen aan de laatste NL Tour Ride van het jaar; de Herfst Ride. We hebben een prachtige tocht voor je in petto rondom de Hofstad. Start en finish is aan het strand bij het NH Atlantic Hotel in Kijkduin/Den Haag waar we je ’s ochtends verwelkomen met een bak koffie en na afloop een drankje aanbieden.

Een eindejaars klassieker

De zomer is afgelopen en de herfst doet zijn intrede. Maar dat betekent nog niet dat het toerwielrennen voorbij is. Als de bladeren van groen naar oranje en geel wijzigen is er voor de die-hard fans nog veel moois om op te stappen. De Herfst Ride biedt je twee afstanden (85 en 115 km) die de mooiste gebieden rondom de Hofstad laten zien. De laatste jaren is het eind oktober nog prachtig fietsweer, zodat het weer een combi belooft te worden van prachtige herfstbeelden en zachte temperaturen.

We ontvangen je ’s ochtends in het NH Atlantic Hotel op Kijkduin. Bovenop de zeereep kijk je uit over de zee. Een prachtige startplek. Na een bak koffie vertrek je. Onderweg zorgen we voor rijk verzorgde stops, technische ondersteuning en bij terugkomst bieden we je een drankje aan in het hotel.

Doe mee met je vrienden

Gezellig met je fietsgroepje het fietsjaar aflsuiten en de Herfst Ride rijden. Voor- en achteraf verzamelen aan jullie eigen gereserveerde tafel en na de tocht napraten onder het genot van een drankje? Dat kan allemaal. Als je samen met 5 personen of meer inschrijf betaal je slechts 20 euro p.p.. Schrijf in met een vriendenteam.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.