Regelmatig kregen wij de afgelopen tijd de vraag wanneer de voorinschrijving van de Waalse Pijl gestart werd. De datum (27 mei 2017) was al langer bekend, maar de voorinschrijving is nu ook begonnen. La Flèche de Wallonie/De Waalse Pijl is een ‘beest’ van een wielertocht! Een unieke toertocht die leidt over de mooiste hellingen van de Ardennen en is, met heel wat serieuze kuitenbijters onderweg, voor iedere wielerliefhebber een geweldige uitdaging! Traditiegetrouw zal de start en finish in Spa plaatsvinden. Je kan kiezen uit 4 pittige afstanden: la Flèche de Wallonie (217 km/ ca. 3700 hoogtemeters), la Petite Flèche (168 km/ ca 3000 hoogtemeters), la Fléchette (136 km/ ca. 2250 hoogtemeters) of la Mini Flèche (89 km/ ca. 1850 hoogtemeters).

De combinatie van deze afstanden, het prachtige landschap in hartje Ardennen en de pittigheid maken van deze toertocht een echte klassieker in het wielertoerisme die zeker niet op je palmares mag ontbreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.