Ook de meeste toertochten van Wearecycling/Golazo kunnen deze zomer niet zullen plaatsvinden. Daarom heeft deze organisatie een  hebben wij een platform ontwikkeld waardoor fietsers ook vanuit huis mooie kilometers kunnen maken. Zo stimuleren worden de deelnemers gestimuleerd om toch in beweging te blijven.

Fiets dit weekend virtueel de Liège-Bastogne-Liège Challenge

Komend weekend zou in het hart van de Ardennen de toerversie van de Luik-Bastenaken-Luik klassieker plaatsvinden. Helaas zal “La Doyenne” niet op de voorziene datum kunnen doorgaan, maar wordt dit wielerfeest verplaatst naar een later tijdstip dit jaar.

Maar dankzij het Keep Moving platform kunnen wielerliefhebbers toch vanuit huis en binnen de richtlijnen van de overheid, de afstand van de Liège-Bastogne-Liège Challenge fietsen! Deze challenge loopt van vrijdag 24 april tot en met donderdag 30 april. Slagen deelnemers erin om op tijd de kilometers bij elkaar te fietsen dan hebben ze de challenge volbracht!

Hoe werkt het?

Nadat de deelnemer zijn of haar wearable of sportapp gekoppeld heeft aan het Keep Moving platform, maakt deze gratis deel uit van de virtual community. Vervolgens kan er één virtueel evenement gekozen worden die in die week zou plaatsvinden. Iedereen krijgt meerdere dagen de tijd om de totaalafstand op zijn of haar tempo af te leggen op momenten waarop het de deelnemer uitkomt. Tijd of klassement zijn niet van toepassing. Klaar? Nee, de deelnemers is pas echt klaar nadat hij of haar zijn virtuele medaille via social media een zelf te kiezen held uit de zorg heeft geschonken.

Meer tochten virtueel afleggen

Vanaf volgende maand zijn ook onze eigen We Are Cycling tochten virtueel af te leggen. De digitale medaille die de deelnemers na de challenge krijgen, kunnen zij, als blijk van steun, opdragen aan de zorgverlener die zij een hart onder de riem willen steken. Meedoen kan vanaf 15 mei via keepmoving.eu.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.