In deze aflevering staat de stelling ´Wat als je een hongerklop krijgt? ´ centraal. Jouw wielervrienden Jeffrey en Niels gaan opzoek naar het antwoord zodat jij als amateurwielrenner een hongerklop kunt voorkomen. Maar wat is nou eigenlijk een hongerklop? En hoe ontstaat het fenomeen dat je lichaam ineens blokkeert bij hoge inspanning? Sport diëtist Suzanne Verwoert is te gast in deze aflevering en geeft antwoord op deze en andere vragen rondom dit onderwerp.

Maar eerst is het weer tijd om een nieuwe Superkudo weg te geven onder een van de leden van onze wielerclub op Strava. Wie heeft deze aflevering een mooie prestatie geleverd? En wat is de reactie van de huidige winnaar van aflevering 2? Tot slot komt er weer een nieuwe wielerterm aan bod. Ditmaal mocht onze gast een wielerterm bedenken en is de rubriek gekoppeld met een winactie. Want weet jij wat de wielerterm van deze aflevering betekent? Stuur jouw antwoord op via een audiobericht naar 06-82612419 en win een gratis intake gesprek bij sport diëtiste Suzanne Verwoert. Luister nu de derde aflevering en boek jouw winst vandaag nog tijdens de zoektocht naar de perfecte fietser.

Het bericht Wat als je een hongerklop krijgt, hoe voorkom je dit? Interview met Suzanne Verwoert – S1 – A3 verscheen eerst op Wat als?!.

Door: Marnick rekker & Niels van Ekeren & Jeffrey Wiese

De handleiding voor elke amateurwielrenner.