Op welke manier wil jij er gesoigneerd bij lopen? In deze aflevering praten de drie wielervrienden over gesoigneerd op de fiets, bespreken ze verschillende stellingen en vertellen ze elk hun eigen manier van soigneren. Waar de één het houdt bij matchende kleding en er goed uitzien, gaat de ander verder en zorgt hij dat alles bij elkaar past. Maar eerst bespreken ze de belangrijkste vraag, want wat is nou eigenlijk soigneren? Aan de hand van leuke stellingen proberen de jongens tot een conclusie te komen. Uiteraard ontbreekt ook de uitgesproken stelling ´Sokken boven of sokken onder de beenstukken´ niet. Genoeg om dus lekker over te discussiëren.

Daarnaast staat ook deze aflevering weer een nieuwe Superkudo centraal en maken we jou bekend met een nieuwe wielerterm. Ook mogen wij een nieuwe liefhebber van de show verwelkomen, namelijk Wrab. Een mooi kledingmerk voor al jouw wieler- , lifestylekleding en nog veel meer. Duurzame kleding van een goede prijs kwaliteit. WRAB, When Riding A Bike!

Denk je dat wij absoluut een punt van soigneren vergeten zijn? Laat het ons vooral weten zodat wij in de volgende aflevering een goede terugkoppeling kunnen maken. Heb jij een leuke stelling of vraag, stuur een bericht naar ons telefoonnummer 06-82612419.

Wrab en Wiel-rent.nl zijn liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Het bericht Wat als je er gesoigneerd bij wil lopen, want scheer jij je benen en waarom? S1 – A8 verscheen eerst op Wat als?!.

Door: Marnick rekker & Niels van Ekeren & Jeffrey Wiese

De handleiding voor elke amateurwielrenner.