Hoe houd jij motivatie voor het fietsen in moeilijke tijden? Veel wielrenners ervaren de laatste maanden motivatieproblemen. Het slechte weer, de coronacrisis en sportevenementen die niet doorgaan maken het er ook niet makkelijker op. Het plezier ervaren op de fiets is nu belangrijker dan ooit, want waarom ben jij eigenlijk begonnen met wielrennen? En welke doelen stel jij jezelf? In deze aflevering vertellen de drie wielervrienden over hun manier om de motivatie hoog te houden. Zo verzint de één extreme uitdagingen om zichzelf gemotiveerd te houden en heeft de andere al genoeg aan mooi weer en vrienden om zich heen. Anekdotes waar jij als luisteraars zeer enthousiast van kan worden en hopelijk gemotiveerd door kan raken.

Daarnaast wordt er een nieuwe superkudo weggegeven en maken we kennis met een nieuwe wielerterm. Tot slot wordt er een nieuwe serie van Wat als?! De wielerpodcast aangekondigd. Hierin gaan de drie wielervrienden opzoek naar de mooiste en meest bijzondere verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium. Binnenkort komt het eerste wielerverhaal online. Dus houdt vooral de socials in de gaten, want dit wil je absoluut niet missen.

Ook je wielerverhaal delen met het Wat als?! De wielerpodcast-peloton? Dat kan! Stuur ons een berichtje via ons telefoonnummer 06-82612419 en wij creëren een podium voor jouw verhaal.

Wiel-rent.nl is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Het bericht Wat als je geen motivatie meer hebt? Dit helpt ons in tijden van corona – S1 – A7 verscheen eerst op Wat als?!.

Door: Marnick rekker & Niels van Ekeren & Jeffrey Wiese

De handleiding voor elke amateurwielrenner.