In ´Wat als?! De wielerpodcast´ nemen de drie wielervrienden je mee door alle ins en outs van de wielerwereld. Samen met jou als luisteraar gaan ze het avontuur aan opzoek naar de perfecte fietser. Doormiddel van interessante stellingen en leuke rubrieken schetsen de vrienden de perfecte handleiding voor elke amateurwielrenner. Dus ben jij een amateurwielrenner en wil jij beter worden dan je vrienden?

Luister dan vooral deze wielerpodcast waarin de drie wielervrienden vanuit drie verschillende perspectieve hun blik vestigen op een door jou ingestuurde stelling of wielerterm. Tot slot maak je elke aflevering kans op de Superkudo, die wil jij toch ook?

Word lid van onze wielerclub op Strava: Wat als – De wielerpodcast, en lever jouw unieke prestatie. Meer weten? Luister dan nu de eerste aflevering waarin wordt uitgelegd voor wie deze podcast bedoeld is, waarom deze podcast gemaakt wordt en wat nou eigenlijk de rode draad van het verhaal is. Tot slot luidt de stelling ´Wat als je deze wielerpodcast mist?!´. Luister nu de eerste aflevering en stuur jouw stelling of vraag vandaag nog op.

Het bericht Wie, waarom en wat als je deze wielerpodcast mist? S1 – A1 verscheen eerst op Wat als?!.

Door: Marnick rekker & Niels van Ekeren & Jeffrey Wiese

De handleiding voor elke amateurwielrenner.