In dit wielerverhaal neemt semi prof wielrenner Niels van Ekeren je mee op zijn trainingskamp op het Griekse eiland Kefalonia. In de winter van 2021 werkte Niels van Ekeren zijn 21 daags trainingskamp af onder de Griekse zon. Hij beschrijft zijn 7e trainingsdag vanaf het ontwaken van de zon tot het eindigen van zijn rit. Geen detail word over het hoofd gezien, niks fictief, alles is echt gebeurt en zo goed mogelijk beschreven. Zo krijg je onder andere een kijkje in zijn voeding, rekken en de regelmaat waarin hij zijn trainingskamp afwerkt. Aan het eind stellen Marnick en Jeffrey nog wat vragen, waardoor jij als luisteraar een nog beter beeld weet te schetsen van dit fantastische wielerverhaal.

Wielerverhalen is een nieuwe serie van wat als?! De wielerpodcast waarbij de drie wielervrienden (Marnick, Jeffrey en Niels) opzoek gaan naar de mooiste en meeste bijzondere verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium. Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven. Luister nu de eerste bladzijde van ons wielerdagboek via Spotify, iTunes, of jouw favoriete podcastapp.

Heb jij een fantastisch wielerverhaal dat iedereen gehoord moet hebben? Twijfel dan niet en stuur een bericht naar ons telefoonnummer 06- 82612419. Zet vervolgens jouw wielerverhaal zo gedetailleerd mogelijk op papier en stuur het op naar onze email watalsdepodcast @ outlook.com en wie weet mag jij jouw verhaal komen voordragen aan de wielerwereld via ons podium.

Wiel-rent.nl is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Het bericht Wielerverhalen #1 Een dag mee op trainingskamp met semiprof Niels van Ekeren verscheen eerst op Wat als?!.

Door: Marnick rekker & Niels van Ekeren & Jeffrey Wiese

Wielerverhalen is een serie van wat als?! De wielerpodcast waarbij de drie wielervrienden (Marnick, Jeffrey en Niels) opzoek gaan naar de mooiste en meeste bijzondere verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner,