Wintertijd? Laat je niet weerhouden om ’s avonds te gaan fietsen. Fietslampen als de Sigma Buster 2000 zorgen voor bijna daglicht!

Met 2000 lumen is de BUSTER 2000 jouw powerlamp voor perfect verlichte paden. De krachtige batterijpack en de superlichte afstandsbediening met fluorescerende knoppen zijn in de leveringsomvang inbegrepen. Met een brandduur van tussen de 2,5 en 20 uur is de helmlamp jouw onmisbare metgezel voor elke “night ride”.

Meer info over de Sigma Buster 2000

Als er een lamp is die toevoeging “power” verdiend heeft, dan is het wel de nieuwe BUSTER 2000. Met haar indrukwekkende 2000 lumen is zij tot nu toe de sterkste powerlamp die SIGMA SPORT ooit op de markt heeft gebracht. Drie CREE LEDS zorgen voor een constant lichtvermogen op perfect verlichte trails en wegen. Er wordt een extern batterijpack meegeleverd, dat al naar gelang de gekozen modus tot wel 20 uur branduren mogelijk maakt en een compacte afstandsbediening met fluorescerende toetsen.

In het BUSTER batterijpack zijn vier krachtige Panasonic cellen opgenomen, die een uitgangsvermogen van 6400 mAh bieden. Op de geĂŻntegreerde viertraps batterijindicator kan men de actuele accutoestand te allen tijde controleren. Met twee stabiele siliconenbanden kan het BUSTER batterijpack veilig aan het frame worden bevestigd. Daarnaast dient de compacte accu indien gewenst als powerbank: dankzij de USB-poort is het opladen van andere apparaten zoals een fietscomputer, fototoestel of smartphone mogelijk.

Zeer praktisch is de kleine en slechts 14 gram lichte afstandsbediening, waarmee de BUSTER 2000 handig kan worden bediend. Nadat deze aan de powerlamp is gekoppeld werkt ze met een storingsvrij 2,4 GHz signaal. De afstandsbediening beschikt over twee knoppen: Met de bovenste knop kiest met Ă©Ă©n van de vier continu brandende modi in verschillende sterkten; de onderste knop wisselt tussen de drie knippermodi “flash”, “puls” en “SOS”. Met een O-ring kan de draadloze afstandsbediening snel op het stuur worden aangebracht en is dankzij fluorescerende toetsen ook in het donker goed herkenbaar.

De BUSTER 2000 kan snel en gemakkelijk aan het stuur worden bevestigd en kan met een gewicht van 108 gram ook aangenaam op een helm worden gedragen. Haar hoogwaardige behuizing van geanodiseerd aluminium is extreem belastbaar en houdt ook bij intensief gebruik stand.

Het BUSTER batterijpack kan met een meegeleverde verlengkabel handig in de rugzak worden opgeborgen. Er worden ook drie verschillende bevestigingssystemen meegeleverd. Standaard worden er bij de BUSTER al de stuurhouder voor de montage zonder gereedschap meegeleverd, de universele helmhouder met klittenbandsluiting, welke zich flexibel aan alle gangbare helmmodellen aanpast en de nieuwe Action Cam adapter, welke compatibel is met de houders van action cams zoals GoPro.

Effect op de weg

Accesoires

Krachtige prestaties
Zoals de naam al aangeeft heeft het powerpakket BUSTER 2000 een vermogen van 2000 lumen, en dat bij een brandduur van tot wel 20 uur. Drie CREE LED’s waarborgen een constant lichtvermogen voor perfect verlichte paden en wegen.

Zeven lichtmodi
Met zeven verschillende modi kan de intensiteit van de verlichting perfect worden geregeld. Met de vier continu verlichtingsmodi “Eco” (300 lumen), “Standaard” (600 lumen), “Power” (1300 lumen) en “High Power” (2000 lumen) kan de fietser de brandduur doseren. De knippermodi “Flash”, “Pulse” en “SOS” maken de fietser beter zichtbaar op paden.

Flexibele bevestiging
Drie bevestigingssystemen worden meegeleverd. De siliconenhouder kann snel en zonder gereedschap worden bevestigd. De universele helmhouder past zich flexibel aan alle gangbare modellen aan. Daarnaast is er een adapter welke aangesloten kann worden op de houders van action cams.

Afstandsbediening
Met de 14 gram lichte en compacte afstandsbediening kan de BUSTER 2000 nog eenvoudiger bediend worden. Heel handig, wanneer de lamp op de helm is bevestigd. De draadloze afstandsbediening kan met een O-ring snel op het stuur worden aangebracht en dankzij fluorescerende knoppen ook in het donker snel gevonden worden. Deze werkt met een storingsvrij 2,4 GHz-signaal.

Batterijpack
De in het batterijpack gebruikte Panasonic cellen zorgen voor een output van 6400 mAh. Via de viertraps indicator kan de actuele laadtoestand van de batterij direct worden afgelezen. Een USB-poort maakt bovendien het opladen van andere apparaten zoals een fietscomputer of smartphone mogelijk.

Hoogwaardige behuizing

Haar tijdloze en elegante ontwerp dankt de BUSTER 2000 aan de geanodiseerde aluminium behuizing. Het oppervlak is daarnaast krasbestendig.

 

Premium-quality casing

 /></p>
<div id=

 /></div>
<div class=

Licht & compact

Met een gewicht van 105 gram kan de BUSTER 2000 prettig op de helm worden gedragen. De batterypack kan met de verlengkabel handig in de rugzak worden opgeborgen.

 /></p>
<div id=

Glow in the dark

Zowel de bedieningsknop van de lamp als de beide grote knoppen van de draadloze afstandsbediening fluoresceren en zijn zodoende in het donker goed zichtbaar.

Glow in the dark

 /></p>
<div id=

 /></div>
<div class=

Praktisch aansluitsysteem

Het ontwerp van de steekverbindingen werd verbeterd en vereenvoudigt het verbinden en losmaken van de lamp en batterijpack. Het gevaar van kabelbreuk wordt zo sterk gereduceerd.

 /></p>
<div id=

Power to go

De siliconenhouder met de beide siliconen bandjes waarborgt een snelle, veilige en vooral krasvrij bevestiging van het batterijpack op het frame.

Power to go

 /></p>
<div id=

 /></div>
<div class=

Power Monitor

Met een druk op de knop ziet men de actuele laadtoestand van de batterijpack. De vier LED’s geven elk 25% van de capaciteit aan. Via de USB-poort kunnen ook andere apparaten worden opgeladen.

 /></p>
<div id=

Afstandsbediening

Door dubbelklikken op de bovenste knop wordt de BUSTER 2000 ingeschakeld. Door langer vasthouden van de knop wordt de helmlamp weer uitgeschakeld. Met de bovenste knoppen schakelt men door de drie knippermodi, met de onderste knop schakelt men door de vier continu lichtmodi.

Features

 border=

Algemene functies
  • Gewicht: 105 g
  • Maximale lichthoeveelheid: 2000 Lumen
  • Verlichtingsbereik: 200 m
  • Battery Pack
Afstandsbediening

Inhoud van de verpakking

 border=
Buster 2000
Art.-Nr. 17000
  •  border= border= border= border= border= border= border=

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.