Strava is uitgegroeid tot een van de populairste apps onder gedreven fietsers. Naast het bijhouden van je eigen prestaties is behalen van één of meer KOM’s (King of the Mountain) een leuke bijkomstigheid Met Segment Ninja en wat hulp van de wind zou dat nog iets vlotter kunnen  lukken…

Door het openstellen van de broncode voor externe ontwikkelaars zijn er nieuwe mogelijkheden voor innovaties zoals het nieuwe Segment Ninja. Het toont de segmenten in jouw regio, bekijkt de weersverwachtingen en duidt aan waar je het best een aanval doet op een KOM of QOM. De digitale toepassing toont namelijk op welk segment je de wind in de rug zult hebben.  Voor alle duidelijkheid: je pleegt op die manier geen digitaal bedrog, want je moet nog altijd zelf trappen en jouw prestatie wordt niet digitaal verbeterd, maar je kunt dus wel profiteren van een duwtje in de rug door de wind. Als je dan nog een beetje rekening houdt met segmenten waar je al hoog in de rangschikking staat, kun je misschien wel die felbegeerde KOM pakken. Of je kunt Segment Ninja gewoon gebruiken om te kijken hoe de wind staat en een rit plannen waar je het meeste windvoordeel haalt.

Ga naar Segment Ninja

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.