De Nugget flash van Sigma is een erg handig lampje. Klein, licht en ook nog eens heel goed zichtbaar. Je kunt het eenvoudig aan je zadelpen bevestigen. Het grote voordeel is dat het lampje oplaadbaar is met USB. Dat spaart de aanschaf van batterijen en spaart dus ook nog eens het millieu!

Volgens Sigma:

De nieuwe NUGGET FLASH is ontworpen om veilig te kunnen bewegen in het donker. De lamp staat voor hoge zichtbaarheid met behulp van drie verschillende functiemodi. Het achterlicht combineert eenvoudige bediening met een USB-oplaadfunctie en is uiterst geschikt voor alle fietsen of door de cliphouder ook voor wandelen, joggen etc. De lamp garandeert een zeer hoge veiligheid door de 0,5 watt High Power LED en een zijwaartse zichtbaarheid van ruim boven de 220°, nog een pluspunt als het gaat om verkeersveiligheid. De afzonderlijke lichtopties: standaardmodus, High Power of High Power Flash. Een uitgebalanceerd, krachtig lichtbeeld en een goede zichtbaarheid van max. 400 meter. De door SIGMA SPORT zelf ontwikkelde FRESNEL-lens is speciaal afgestemd op rijden in het het donker en is aangepast aan het design. Deze lens zorgt dankzij de ringvormige structuur voor een optimale lichtverdeling in de kleinste ruimte. De NUGGET FLASH geeft maximaal acht uur licht dankzij de lithium-ionen-accu. De accu-oplaadindicator toont in 2 niveaus direct de resterende capaciteit. Zodra de NUGGET FLASH na maximaal 2 uur weer volledig opgeladen is, wordt dat eveneens aangegeven. Eenvoudige bediening, ook met handschoenen, door de praktische klikschakelaar met gedefinieerde AAN/UIT-melding. De NUGGET FLASH is waterdicht en met slechts 24 gram, inclusief de gemakkelijk gereedschapsloos te monteren houder, een van de lichtste USB-achterlichten op de markt. Het moderne, compacte en mooie design past zich onopvallend aan elke zadelpen of -steun aan. De bijgeleverde MICRO-USB-oplaadkabel maakt het opladen van de NUGGET FLASH heel eenvoudig.

Meer informatie vindt u onder: www.sigmasport.com

Koop hier de Sigma Nugget Flash!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.