Het is nu mogelijk om als een van de eerste Europeaan de nieuwe fietsbril van Everysight Raptor uit te proberen. De Smartglasses van Raptor speciaal voor wielrennen zullen in januari 2018 in Europa beschikbaar zijn! Verbeter je ervaring en je prestaties met ons beeldscherm dat in het gezichtsveld wordt geprojecteerd en actuele en de meest relevante gegevens toont. Raptors zijn alleen op uitnodiging beschikbaar. Je moet je dus aanmelden om er een te kunnen kopen. Dat kan hier. Het is geen goedkoop brilletje de normale verkoopprijs is € 749 maar in de introductiefase is de bril € 579. Je hebt dan wel een state of the art fietsbril met tal van mogelijkheden.

Slimme AR Fietsbril

De Everysight Raptor fietsbril is een slimme fietsbril die je tijdens je rit van nuttige informatie voorziet. Deze informatie verschijnt dus terwijl je door de bril kijkt. De bril kan verschillende gegevens zoals snelheid, afstand en hartslag maar binnenkomende berichten van je smartphone. Ook kun je onderweg gemakkelijk foto’s maken van je rit. Je hoeft alleen maar de bril aan te tikken.

Mogelijk dankzij Everysight BEAM – technologie

BEAM is een see-through display technologie die informatie direct in het gezichtsveld van de drager toont met behulp van een lens. Dit voorkomt afleiding en vermoeidheid van de ogen en zorgt er ook voor dat het uitzicht niet wordt belemmerd. Deze techniek wordt ook gebruikt in de helmen straaljagerpiloten.

Navigatie in beeld

Terwijl je de bril op hebt zie je via een onopvallende kaartprojectie in de bril de route die je fietst. Je hoeft dus niet meer op je mobiel of fietsnavigatie scherm te kijken, je kijkt gewoon door je bril.

Alle fietsgegevens in beeld

Als je door je bril kijkt zie je via AR (Augmented Reality) daar ook belangrijke statistieken over je fietsrit zoals: snelheid, cadans, afstand, vermogen, hartslag en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om je telefoon te koppelen zodat je berichten van je telefoon in beeld krijgt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.