Zweeler pakt dit jaar flink uit tijdens ‘Vlaanderens Mooiste’. Zo is de prijzenpot van het hoofdspel gevuld met minimaal 3.500 euro (1e prijs 500 euro), is er een 1 euro spel voor de liefhebbers en zijn er 5 tickets (met een minimale waarde van 100 euro per ticket en een maximale waarde van 10.000 euro) te winnen voor de Road to Yorkshire. Voor ieder wat wils!

Het is tijd voor de grootste en misschien wel mooiste klassieker van het voorjaar. De dag dat heel Vlaanderen even stil staat. We hebben het dan uiteraard over de ‘Hoogmis’, oftewel de Ronde van Vlaanderen.

De belangrijkste vraag dit jaar luidt: wie kan het Quick-Step-blok verslaan? Voorlopig staat er geen maat op de blauwe brigade. Omloop het Nieuwsblad en de E3 BinckBank Classic werden gewonnen door Zdenek Stybar, Julian Alaphilippe schreef Strade Bianche en Milano-Sanremo op zijn naam en Bob Jungels pakte tussendoor Kuurne-Brussel-Kuurne mee.

Klik hier om direct naar het Ronde van Vlaanderen spel te gaan met een prijzenpot van minimaal 3.500 euro.

Klik hier om direct naar het RVV 2019 Road to Yorkshire spel te gaan met een prijzenpot van 40.000 euro!

Klik hier om naar het 1 euro RVV spel te gaan!

Waarom mee doen aan het Ronde van Vlaanderen Spel 2019?

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 12 renners die allemaal voor jou moeten presteren tijdens de koers.
  • Het kost maar 7 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 500 euro)! Er zijn 101 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Veel plezier! 

If you like sports, you will love Zweeler!

(dit is een advertorial)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.