De Rudy Project Beachrace Texel van 18 oktober 2020 en Buff Hoek van Holland-Den Helder 1 november 2020 worden verplaatst. De organisatie MTB Beachraces laat op haar weten dat de strandraces niet door kunnen gaan om dat er geen vergunning wordt afgegeven ivm COVID-109.

“Het is bijzonder jammer net nu na een lang en intensief traject Texel vergund was. De  nieuwe regelgeving van 13 oktober laat echter geen keus. Omdat er veel aanbod van fietsevenementen dit jaar al is verdwenen en nog zal verdwijnen, kiezen wij voor verplaatsen en niet voor annuleren. Op korte termijn komen wij met nieuwe data voor bovengenoemde twee evenementen. Voor evenementen dei uiteindelijk toch geannuleerd zouden moeten worden zal het inschrijfgeld minus €2,50 administratiekosten teruggestort worden. De beachrace van Scheveningen blijft vooralsnog voor 29 november 2020 in de planning staan.”

Bron: MTBbeachraces.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.