SpecialSpex lanceert de grootste sportbrillenshowroom van de Benelux.

Met het motto “Voor elk doel de juiste bril” opent SpecialSpex op 09-02-2024 de deuren van hun nieuwe showroom in Leiden. Deze opticien is verre van gewoon, gespecialiseerd in brillen voor specifieke activiteiten. Hun assortiment omvat de grootste verzameling sportbrillen, motorbrillen en veiligheidsbrillen op sterkte in de Benelux.

Het vinden van de juiste zichtoplossing voor sport of werk is vaak een uitdaging voor brildragers. Bij reguliere opticiens is het aanbod beperkt en ontbreekt vaak kennis over gespecialiseerde brillen zoals sportbrillen. Bij SpecialSpex vind je daarentegen een uitgebreid assortiment en deskundig advies.

Voor fanatieke brildragers in de sportwereld biedt SpecialSpex een diverse collectie van topmerken zoals Oakley – Matje rijdt hier onder andere mee -, Evil Eye, Julbo en Rudy Project, evenals een eigen assortiment brillen. Wat hen uniek maakt, is hun expertise in het op sterkte maken van gebogen brillen en glazen voor vizieren.

Ongeacht de sport, bij SpecialSpex vind je de juiste bril. Daarnaast kun je ook terecht voor een grondige oogmeting. Opgericht door Rinse Kijlstra en Gijs Jansen, speelt SpecialSpex in op de groeiende vraag naar specialistische brillen voor sport en motorrijden.

Met een achtergrond in optiek en optometrie hebben zij een online platform, www.specialspex.com, en nu ook een fysieke locatie aan de Hogewoerd 115 in Leiden. Vanaf 09-02 staan de deuren open en het team staat klaar om je op afspraak te verwelkomen voor een oogmeting en passend advies.

Online een bril kopen – bv voor de Leiden Classic op 7 april – kan natuurlijk ook. Klik hier!