Op 1 juli 2017 is de eerste Slag om Norg in Drenthe. Deze zogenaanmde Dutch Fondo wordt georganiseerd door de KNWU in samenwerking met de organisatie van de UCI 1.1. wedstrijd Slag om Norg. Een wedstrijd die je niet mag missen! Het zal een heroïsche dag worden voor elke deelnemer die graag een keer op gravelwegen wil rijden vergelijkbaar met de Strade Bianche.

Parcours Slag om Norg
De KNWU Dutch Fondo Slag om Norg voert voor een deel over de zware gravelwegen van Noord-Drenthe. Het is een wedstrijd van 130 km op tijdregistratie met volop spektakel, 12 gravelstroken en typische klinkerwegen die je alleen in het noorden van Nederland tegenkomt.

Mag ik ook meedoen?
De Dutch Fondo is voor fietsers zonder wedstrijdlicentie en voor wielrenners met een KNWU sportklasse, amateurlicentie of vrouwenlicentie. De eerste 100 km wordt er geneutraliseerd gereden met een gemiddelde snelheid van 33 km per uur. De laatste 30 km (2 ronden van 15 km) met veel gravelstroken wordt het parcours vrijgegeven en is het KOERS!

Word jij de eerste winnaar van de Dutch Fondo – Slag om Norg?

Meer informatie:  http://www.wielertochten.nl/toertocht/slag-om-norg/

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij versturen eens per twee weken een nieuwsbrief met een overzicht van de komende tochten en allerhande nuttige informatie voor de toerfietser.

Je hebt je succesvol ingeschreven.