Ik heb altijd mijn eigen koers gereden – Gianni Wespelaer

Lezen we in de autobiografie van Gianni Wespelaer het verhaal van één renner? Van meerdere? Van een ex-renner? Ach, wat maakt het uit. Wespelaer is wielrennen. Sommigen zullen zeggen dat hij hier haarscherp de wielersport fileert, in al haar facetten, tot op het bot. Voor anderen is hij dan weer een ordinaire fantast. Ik heb altijd mijn eigen koers gereden, bekent Wespelaer aan het eind van zijn, op z'n zachtst gezegd, buitengewone loopbaan. En dat is niet gelogen. Wespelaer was erbij en keek ernaar. Nu is het aan u.
Pagina's: 224
Uitgever: Lannoo
Verschijningsdatum: 06/2018
ISBN:
No results found.
Recensie boekbespreking van Ik heb altijd mijn eigen koers gereden
Het is even wennen aan de schrijfstijl van Gianni Wespelaer. Na het boek een maal ter zijde te hebben gelegd weer begonnen met lezen. Wespelaer doet je googlen naar uitslagen van afgelopen wielerjaren en zoeken naar de echte naam van deze wielrenner. Sommige stukken zijn hilarisch zoals de functieomschrijving van een coureur. Slotconclusie: Een leuk boek voor de vakantie, je moet er wel even voor gaan zitten.

Recensent, Wielertochten.nl

Onlangs uitgekomen wielerboeken…

Sprintend door niemandsland

Sprintend door niemandsland

Ik heb altijd mijn eigen koers gereden werd geschreven door Gianni Wespelaer en uitgegeven door Lannoo en verscheen 1 June 2018.
God is dood – Andy McGrath

God is dood – Andy McGrath

Ik heb altijd mijn eigen koers gereden werd geschreven door Gianni Wespelaer en uitgegeven door Lannoo en verscheen 1 June 2018.
Jan Ullrich – Daniel Friebe

Jan Ullrich – Daniel Friebe

Ik heb altijd mijn eigen koers gereden werd geschreven door Gianni Wespelaer en uitgegeven door Lannoo en verscheen 1 June 2018.
Rood wit blauw in de tour

Rood wit blauw in de tour

Ik heb altijd mijn eigen koers gereden werd geschreven door Gianni Wespelaer en uitgegeven door Lannoo en verscheen 1 June 2018.