Mijn gevecht Thomas Dekker – Thijs Zonneveld (plus reacties betrokkenen)

Mijn gevecht
Er was natuurlijk al een boek (Schoon genoeg) over Thomas Dekker, maar de boeiende echter verhaal van het grootste wielertalent na Joop Zoetemelk is het waard om nog eens verteld te hebben. Oud-Wielrenner en journalist Thijs Zonneveld schreef het op in het boek 'Thomas Dekker'. In het Algemeen Dagblad een interview met Thomas Dekker, hier de link naar het interview in de Wereld draait door van 14 november 2016 en hier de recensie in de Telegraaf.Samenvatting: Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse wielrennen met zich heeft meegedragen. Maar nu is er niets meer te verliezen.Thomas Dekker 'Mijn gevecht' is beschikbaar als paperback en als e-book. Het boek van Thomas Dekker doet veel stof opwaaien. Een overzicht van alle reacties.
Pagina's: 224
Uitgever: Inside
Verschijningsdatum: 03/2018
ISBN:
Altijd koers – Thijs Zonneveld

Altijd koers – Thijs Zonneveld

de fiets, de fiets – Thijs Zonneveld

de fiets, de fiets – Thijs Zonneveld

Het Panini album – Thijs Zonneveld

Het Panini album – Thijs Zonneveld

De Suikerspin en andere wielerverhalen – Thijs Zonneveld

De Suikerspin en andere wielerverhalen – Thijs Zonneveld

Waaiers – Thijs Zonneveld

Waaiers – Thijs Zonneveld

Wilco Kelderman bestaat niet – Thijs Zonneveld

Wilco Kelderman bestaat niet – Thijs Zonneveld

Het rode vod  – Thijs Zonneveld

Het rode vod – Thijs Zonneveld

De ereronde van de eland – Thijs Zonneveld

De ereronde van de eland – Thijs Zonneveld

Recensie boekbespreking van Thomas Dekker
De reacties van de direct betrokkenen: Erik Dekker: ‘Zonde dat hij Boogerd door het slijk haalt’ Jacques Hanegraaf: ‘Dekker krijgt nog een zware dobber aan me’ Vrouw van Steven de Jongh: 'Al komen er nog 100 boeken' Stef Clement komt niet naar wielercafé: 'Ik heb geen zin in een optreden in dit decor'. Thomas Dekker zelf bij de NOS: 'Ik ben geen fantast'. Ex-vrouw Michael Boogerd 'Alsof Thomas Dekker Michael bewust wil beschadigen'. Thomas Dekker zelf in de Volkskrant: 'Ik ben slachtoffer van mezelf'. Bram Tankink zegt bij de NOS: 'De cultuur die Thomas Dekker beschrijft, is de cultuur van Thomas Dekker. Niet van de wielersport'. Michael Boogerd zegt bij RTL Boulevard: 'Ik kan me totaal niet vinden in boek Thomas Dekker'. Thijs Zonneveld (auteur boek) in AD: 'Hij heeft er veel slapeloze nachten van gehad.' Thijs Zonneveld reageert zich af via zijn column in het AD: 'De Open zenuw van de omerta' Column van Sjoerd Mossou: 'De moraal van het verhaal'. Column op de Post Online: Thomas Dekker doet een adolfje. Boekrecensie in Trouw: Thomas Dekker herkauwt vooral. In HPDe tijd: Terugblik Thomas Dekker bashin in DWD.

Recensent, Wielertochten.nl

Onlangs uitgekomen wielerboeken…

Gravelty Lumberjack

Gravelty Lumberjack

Nabij de Randstad organiseert Gravelty Series de Gravelty Lumberjack. Voor echte bikkels, hartje winter, een ...
Alpentocht 2023

Alpentocht 2023

Beleef vijf onvergetelijke dagen in de Alpen en fiets - ren of wandel - van 6 tot 10 september mee naar de top van ...
Brabantse Strade Bianche 2022

Brabantse Strade Bianche 2022

Op zondag 9 oktober verwelkomen we jullie graag in Mill voor oudste georganiseerde graveltocht tocht door een ...
GeuzenGraveltocht 2022

GeuzenGraveltocht 2022

Een tocht voor de MTB of Cyclocrosser over Grasstroken, gravel-grindstroken, asfalt, zand en modder. Dus een mooie uitdagende tocht van rond de 65 km.