Wijn worst en wielrennen – Michiel Postma

Eten en drinken voor, tijdens of na de koers? In Wijn, worst en wielrennen vind je hartige recepten, ‘essentiële’ voedingstips en culinaire wielerver- halen.Dit kookboek telt 21 etappes. Alle gerechten zijn overgoten met teksten die niet uit het oog verliezen waar wielrennen in essentie om draait: de schoonheid van sport en landschap, de renners, het resultaat en natuurlijk lekker eten met af en toe een goed glas rood, wit of rosé aan de rennerstafel.Verhalen over coureurs die gelijkenis vertonen met een asperge, succesvol wijnboer worden of geduldig kunnen luisteren naar een verhaal over po- lenta, maar ook verhandelingen over wielerposters bij de slager, drankmis- bruik in het peloton, wielershirts met een oester op de rug, kokende wieler-journalisten, eten in volle vaart of over pasta in de vorm van een bidon.Michiel Postma schreef al diverse kookboeken, is groot wielerliefhebber en rijdt op een retro-racefi ets Giant Peloton Superlite. Een kookboek met een knipoog.
Pagina's: 100
Uitgever: Passage
Verschijningsdatum: 02/2017
ISBN:
Wielerkookboek ‘Col Culinair’ – Michiel Postma

Wielerkookboek ‘Col Culinair’ – Michiel Postma

Recensie boekbespreking van Wijn worst en wielrennen
Op dit moment wordt dit boek gelezen door een van onze recensenten. Na lezing volgt hier een recensie annex boekbespreking.

Recensent, Wielertochten.nl

Onlangs uitgekomen wielerboeken…

Velo vrouwen – The Women Peloton

Velo vrouwen – The Women Peloton

Voedingsadvies, trainingsschema's, materiaal,... in de fietswereld zijn ze nog steeds steevast op mannen gericht. Maar wat weten we eigenlijk over de vrouw en de fiets?
Sprintend door niemandsland

Sprintend door niemandsland

Adin Dobkin schreef sprintend door Niemandsland. Een wielerboek over uithoudingsvermogen, tragedie en de wedergeboorte van de Tour de France in 1919.
God is dood – Andy McGrath

God is dood – Andy McGrath

Andy McGrath schreef de bio grafie God is dood over de opkomst en ondergang van Frank Vandenbroucke, fietsend godenkind.