Den Haag – Op maandag 1 november is de 3e editie van het digitale BeautyCycling Magazine gelanceerd. Deze WINTER 15/16 uitgave inspireert en motiveert vrouwen om de winter met beide handen aan te pakken. Onder het motto “alle huismussen van de bank” is eigenaresse van BeautyCycling met de inspiratie artikels aan de slag gegaan. Micaela Romani: “Ik word moe van de mensen om mij heen die zeggen nu al een winterdepressie te hebben opgelopen. Kijk eens naar buiten wat een prachtig weer het is! Daarom heb ik in deze uitgave de toon gezet met inspirerende artikels, veel sportieve tips en activiteiten. Ik wil dat iedereen geniet van het jaargetijde dat winter heet, of ze nu fietsen of niet!”┬áBeautyCycling geeft fietsadvies voor vrouwen, maar bereikt met dit magazine ook de dames die nu op de bank zitten en ’s zomers andere sporten beoefenen.

Samen sporten
Om de de dames op gang te helpen zijn er verschillende activiteiten die BeautyCycling aanbiedt. Zoals een fatbike experience op het strand, waarbij met mountainbikes met extra brede banden op het zand wordt gefietst. Een opkomende trend die langs de gehele kustlijn van Nederland steeds meer te zien is. Ook een workshop pech onderweg voor racefietsers en mountainbikers, speciaal voor dames, wordt in december georganiseerd in Den Haag.

Deel jouw winterse sportmomenten 
In het magazine wordt opgeroepen tot het delen van jouw sportmomenten met de hashtag #beautycyclingwinterfit. Micaela Romani: “Zodra dames op de bank met de iPad op schoot aan het Facebooken zijn en sportieve outdoorfoto’s voorbij zien komen, hoop ik dat zij ook door andere worden ge├»nspireerd en zo zelf lekker naar buiten gaan”.

Online lezen
De kracht van het magazine is de digitale vorm. Je kunt het altijd en overal lezen, op je desktop, smartphone of tablet. Of je nu thuis op de bank zit of in de trein naar je werk. En heb je het uit, dan eindigt het magazine niet op de stapel oud papier. Ook nog eens goed voor het milieu. Het magazine is te vinden via ISSUU.