Retro wieleroutfits…op de Fiets als Merckx of Pantani!

Retro wieleroufits, de wielersport is een sport met historie. Er is bijna geen andere sport waar de historie zo gepaard gaat met romantiek en nostalgie als in de wielersport. Het cultureel erfgoed van de wielersport blijft populair bij de vele fietsliefhebbers. Het is daarom leuk om als een bekende wielerheld uit het verleden op de fiets te zitten. Daarom worden zogenaamde retro-shirts geherproduceerd. Ze zijn er niet alleen van wol maar ook van moderne comfortabele materialen. Er is een zeer ruim assortiment unieke en eigenzinnige retro wielerkleding beschikbaar. Kijk eens bij de volgende webwinkels:

 

RSS Podcast de Rode Lantaarn

  • Soudal Quick-Step (team Patlev) special januari 30, 2023 De Tridente / Dag en Nacht Media
  • We zijn terug! Met een deep dive in Team Jumbo-Visma en een eerste stand van zaken januari 23, 2023 De Tridente / Dag en Nacht Media
  • Tim en Amaike met een korte update en een luistertip: VV Het Voetbalverhaal januari 18, 2023 De Tridente / Dag en Nacht Media
  • Special: Kobe Goossens december 26, 2022 De Tridente / Dag en Nacht Media
  • Special: Zdenek Stybar december 19, 2022 De Tridente / Dag en Nacht Media

Ali Express

De Chinese Amazon heeft een onmetelijk aanbod aan artikelen. Niet alles is van even goede kwaliteit maar voor de prijs kun je wel een gokje wagen.

Bobshop.com

Op Bobshop kun je voor een breed aanbod aan retro-uitziende wielershirts terecht. Goede kwaliteit met soms messcherpe aanbiedingen!