Selecteer een pagina

Een overzicht van de belangrijkste wielertochten|toertochten|fietstochten|cyclo’s voor toerfietsers/wielertoeristen in Nederland, België en daarbuiten, waaronder de Ronde van Vlaanderen, de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Egmond-Pier-Egmond

11 januari 2020

€ 21

Zaterdag 11 januari 2020 vindt de  Strandrace Egmond-Pier-Egmond plaats. Met of zonder mooi weer; we maken er ook dit jaar weer wat moois van.
Deze winterklassieker over 38 km; onder auspiciën van de KNWU; kan door elke redelijk getrainde fietser worden volbracht. Ook dit jaar kunnen maximaal 4.000 mountainbikers deelnemen.

Egmond-Pier-Egmond is met vierduizend deelnemers al jaren de grootste en meest aansprekende Strandrace van Nederland en daarbuiten. De mountainbike top en wegrenners van naam gaan in het massale deelnemersveld de strijd aan; in een open wedstrijd over het Noordzeestrand onder vaak zware weersomstandigheden. De boulevard van Egmond aan Zee is wederom het decor van start en finish; waar een enorme mensen massa de ontknoping ieder jaar weer bijwoont.

Gegevens

Datum:
11 januari 2020
Kosten:
€ 21
Evenement Categorieën:
,
Website:
Bezoek de site van de wielertocht »

Locatie

Boulevard Noord
Egmond aan Zee, Nederland

Organisator

Le Champion
E-mail:
daniel.bentveld@lechampion.nl
Website:
www.lechampion.nl

Zelf je eigen wielerkleding ontwerpen? Kijk snel op TD Sportswear en krijg 10% Wielertochten.nl korting!

Bent u op zoek naar een locatie om te overnachten voor en/of na de toertocht? Klik hier!