wielertochten
Wielertochten toerkalender
De Wielertochten.nl toerkalender biedt een overzicht van geselecteerde wielertochten 2018,  toertochten 2018, fietstochten 2018, cyclo's 2018 in Nederland en België in 2018.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bauke Mollema Tocht 2018

12 augustus

Ook in 2018 wordt in Groningen de Bauke Mollema Tocht weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 65; 110; 165 km. De organisatie heeft weer haar best gedaan een zo’n mooi mogelijke toertocht uit te zetten.
Jij kunt fietsen met Tourheld Bauke Mollema. Op zondag 5 augustus tijdens de Bauke Mollema Tocht gaat Bauke op pad met zijn fans. Deelnemers kunnen kiezen uit prachtige routes over 65; 110 of 165 km die uitgezet zijn door Bauke Mollema zelf. De start en finish is bij sportcentrum Kardinge in Groningen. 

Tijdens zijn eigen Bauke Mollema Tocht kun je hem zijn hemd van het lijf vragen en fietst hij zelf ook mee.

Nieuw: twee tussensprints
Tijdens de Bauke Mollema Tocht zijn er twee tussensprints. De ultieme test of je Bauke’s snelheid kunt evenaren. De eerste tussensprint is bij de Mollema Bult bij Nieuwklap en de tweede is bij de kasseienstrook in Zuidwolde. Fietsers kunnen zichzelf natuurlijk ook meten met hun fietsvrienden. Voor de snelste renner heeft organisator Le Champion een beloning.

De Bauke Mollema Tocht is door de drie afstanden van 65; 110 en 165 km geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebber. Bauke Mollema heeft tijdens de voorbereiding van de Tour de France de routes op een aantal punten aangepast. Alle afstanden vertrekken vanuit de stad Groningen en voeren door het schitterende landschap van Noord-Groningen en een deel van Friesland.

Inschrijven
Online inschrijven kan via www.baukemollematocht.nl. Deelnemers die zich vooraf aanmelden ontvangen bij hun gepersonaliseerde stuurbordje een gadget van Trek-Segafredo.

Op zoek een plek om te overnachten in Groningen of in de regio?

Gegevens

Datum:
12 augustus
Evenement Tags:
Website:
http://www.baukemollematocht.nl/

Organisator

Le Champion
E-mail:
daniel.bentveld@lechampion.nl
Website:
www.lechampion.nl

Locatie

Centrum Groningen
Vismarkt
Groningen, Groningen Nederland

De wielertochten.nl toerkalender is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden in de kalender voorkomen. Geef eventuele onjuistheden aan ons door. Alvast bedankt.

Organiseer je zelf wielertochten? Stuur dan een e-mail met naam, datum, korte omschrijving, afstanden, startlocatie en een leuke liggende foto (1200x400px) naar info@wielertochten.nl.